Category Archives: Nyheder

Konge til NHL PS4?

Category : Nyheder

Er du kongen over dem alle til NHL 19 på PS4?

Så er det nu Blue Fox Support har brug for dig!

Vil du kalde dig Dansk mester i NHL 19, så er det nu du skal læse med!
Ishockey melder sig ind i kampen  om det eftertragtede E-sport rampelys.
Det sker i forbindelse med FINAL4 pokal kampene i Aalborg.
Arrangementet er IKKE kun for de 4 finalister i pokalkampene, men alle hold i Metalligaen.

Det betyder for Bluefox, vi mangler dig!

Du kan læse meget mere her: DM i PS4 NHL19, og du skal kontakte formand Kim Torp Jensen, hvis du mener du har de rette ”skills” til at forsøge at nappe titlen med hjem, eller bare give det et ”skud”. Skriv til ham på kimtorpjensen@bluefoxsupport.dk

Han venter spændt på netop DIG!!!


Bustur til smølfeland

Category : Nyheder

For syv søren da også!

Så er der lukket op for pointhøsten, og hele 6 point er banket ind på kontoen i løbet af weekenden. Endelig forløste de sidste 5 centimeter sig og pucken blev banket ind i garnet til glæder for både spillere, træner og ikke mindst os supportere!

Nu venter Sønderjyske i næste kamp, og det slaget skal stå i smølfeland, og spillerne vil gerne have liv på lægterne og den 6. mand på isen i form af support fra os, og det betyder også dig!

Så tilmeld dig busturen til Nordtyskland, det bliver sjov og spas, det bliver med sikkerhed god ishockey og jagten på endnu 3 point, og vi vil så gerne du deltager!


Få rabat på fedt hockey tøj.

Category : Nyheder

Få rabat på fedt hockey tøj.

Mangler du noget fedt hockeyrelateret tøj til fritiden ? Eller kender du nogle der gør. Så er her en mulig og oplagt julegave ide.

Vi har i BF Support lavet en aftale med Gongshowgear.dk at Blue Fox Support får 20 % rabat ved køb på siden.
Det gælder indtil 31/12-2018
Det vil sige du får 20 % på dit køb indtil 31/12-18 ved at skrive Bluefoxsupport i rabatkoden.

Vi arbejder desuden på at finde en aften i slutningen af november til VIP arrangement i deres showroom som ligger her i Herning.
Datoen for dette melder vi ud når det er på plads.

Husk at rabatten på de 20 % kun gælder på den danske side Gongshowgear.dk

Gå da også lige ind og syntes godt om deres facebookside.

Gongshow


I morgen er det juleaften… næsten altså!!

Category : Nyheder

I morgen sker det vi alle har ventet på. Nemlig åbningen af det “nye” Kvik Hockey Arena.
En ny hal og derfor har BF Support også fået et nyt lokale. Fremover finder du os i den nye flotte foyer og du kan næsten ikke undgå at se os, når du kommer ind gennem indgangen.

Blue Fox Supports nye lækre lokale

Dog er lokalet ikke 100 % færdig endnu, men det sidste bliver færdig løbende fra nu.
Vi har også fået nyt område inde i hallen og der vil vi opfordre alle fans til at stå i sektion A1 her de 2 første kampe. Det er lige i svinget og grunden til vi har valgt dette er at vi mener, vi har de bedste muligheder der. Det er lige uden for vores lokale og baren er mindre end 5-10 meter væk og selv toiletter findes også i nærheden.

Udsigten over banen fra sektion A1

Vi vil selvfølgelig gerne høre jeres mening efter de 2 kampe i weekenden og så evaluerer vi dette.
Hvis du har sæsonkort til ståpladser, så kan du blive “gratis medlem” i BF Support ved at komme forbi vores lokale og blive registreret. Så er medlemskabet med i prisen som du betalte for dit sæsonkort. Har du sæsonkort til siddepladser eller ingen sæsonkort koster det 150 kr for sæsonen og man kan melde sig ind i supporterlokalet.
Så kom ud i god tid og se dig lidt omkring i vores nye smukke hal.

Håber vi ses til de 2 kampe her i weekenden og folk er opsatte på at holde en ordentlig fest.


Åbning af det nyrenoverede Kvik Hockey Arena d. 2/11/18

Category : Nyheder

Åbning af det nyrenoverede Kvik Hockey Arena d. 2/11/18

I anledning af drengene endelig skal helt hjem og spille igen, har vi i samarbejde med Blue Fox lavet et tilbud til jer.

Ca. 17.30 – Velkommen
17.30-18.30 – Alm. fadøl 20,-
Ca. 17.45 – Flæskesteg med tilbehør
– Gæstetaler/Interview af ??? (Klubben finder en)
18.30-19.30 – Fadøl til supporterpriser (hvis man er medlem af support og kan fremvise medlemskab i baren – vi skal selvfølgelig nok få lavet medlemskort, til de som har været forbi og sagt de ønsker det).

Pris: 75,- pr. person

Tilmeldingsfrist: mandag d. 29/10 kl. 20.00
Tilmelding er bindende og skal ske via sms på tlf.: 21967800


Interview med # 18 “le capitaine” Daniel K. Nielsen

Category : Nyheder

Nu er vi officielt i gang med efteråret, og selvom der endnu ikke er frost i luften, så er det nu meget hyggeligt at sidde inde i varmen med en kop kaffe, og læse ishockey nyheder.

Vi vil også gerne hjælpe til med hyggen, nu vi går og venter på det kan blive fredag, weekend og ikke mindst tid til kamp igen.

le capitaine #18 Daniel K Nielsen

Derfor bringer vi i dag et interview med le capitaine i Herning Blue Fox nemlig #18 Daniel K. Nielsen.

Som altid finder I vores interviews her på vores hjemmeside.

Læs det her:

Interview med “Le Capitaine” Daniel K. Nielsen


Støt KNÆK CANCER sammen med support

Category : Nyheder

Kære alle sammen

Vi opfordre ALLE til at hjælpe os med at knække cancer!


Ny hjemmeside…

Category : Nyheder

Vi er ikke super programmør eller web-side designere, vi er ishockey supportere!

Det skal IKKE afholde os for at brede budskabet om vores kultur, vores hobby, vores hjerteblod ud alle de steder der er os muligt. 

Vi er på Facebook, vi er på Instagram, og nu også tilbage på Internettet med en hjemmeside.

Det er et gammelt ønske, der har været på ”to-do” listen efter vi blev hacket for år tilbage, og med lidt hjælp, ideer, ønsker og hjælp er vi nu tilbage.

Vi håber, I vil tage godt imod hjemmesiden, og skulle I have flere ønsker, opdage fejl eller links der ikke virker, så giv os et hint.

For resten – hvis dette læses på Facebook, eller Instagram – så er vi tilbage på www.bluefoxsupport.dk

På vegne af Bestyrelsen


Interview med Albert Adamsen

Category : Interviews , Nyheder

Det med glæde vi bringer Jer et interview med Albert Adamsen, et målmandstalent lidt udover det sædvanlige!

God læselyst og tak til Albert for at deltage!

Tak Albert, fordi du tager dig tid til at svare lidt på vores spørgsmål.

Vi, I Blue Fox  Support, sætter virkelig stor pris på du giver os svar på alle vores spørgsmål.

Du har allerede i din unge alder prøvet lidt af hvert, men det hele startede i Rødovre.

BluefoxSupport:
Hvor kom din (og din brors) store lyst til ishockey fra?

Albert Adamsen:
Det er faktisk en meget sjov historie, fordi det hele startede, da vores far blev direktør for Rødovre. Hver eneste dag var min bror og jeg i hallen og så holdet træne og fik selv lysten til at spille. Men grunden til, at jeg ville være målmand, var på grund af den målmand som de havde Rødovre. Jeg syntes at han var den sejeste målmand nogensinde, og den målmand var Simon Nielsen. Så det er lidt underligt at have set så meget op til Simon og at han har været grunden til at man startede med at være målmand. Til nu at være holdkammerater og konkurrenter

BluefoxSupport:
Vejen gik fra Rødovre, videre til Schweiz, Østrig, USA, og til Canada, hvor du blev hentet ”hjem” til Herning og fik en række kampe, og endte med at blive sorteret fra, da Simon Nielsen kom tilbage fra sin skade i sidste sæson, og nu på kontrakt igen. Hvad forventer du dig af denne sæson og hvordan er det at være retur på heden?

Albert Adamsen:
Jeg er først og fremmest utrolig glad og beæret over at få en 2 årig kontrakt med en vinder klub som Herning. Men også at komme tilbage til Herning. Jeg synes at det er en lille hyggelig by som oser af hockeykultur. Mit mål for sæsonen er at være klar i de kampe, som jeg vil få og at hjælpe gutterne så meget som jeg kan. Men også en sæson, hvor jeg tager alt til mig, hver dag lærer jeg noget nyt, og det synes jeg er helt perfekt.

BluefoxSupport: 
Hvordan er det som relativ ung spiller at komme til Herning, hvordan bliver man modtaget, både på og uden for isen og træningslokalet?

Albert Adamsen:
Da jeg kom hertil første gang i sidste sæson, var jeg meget nervøs for hvordan det ville være. En sådan historisk klub, med de bedste fans i Denmark, og spillere som Lasse Lassen, Daniel K Nielsen og Simon Nielsen. Men jeg blev taget imod med åbne arme og følte mig hjemme og tilpas lige fra starten af. Så det har været en super modtagelse – ligesom at komme hjem

BluefoxSupport:
Storebror er også ishockey spiller, og din far har haft en finger med som bland andet direktør i Rødovre Mighty Bulls, går der ishockeysnak i familiesammenkomsterne?

Albert Adamsen:
Haha, ja der går lidt hockeysnak i den når vi er sammen, snakker om de forskellige kampe og sjove historie.

BluefoxSupport:
Nu får du Lubos Pisar som målmandstræner igen, føler du han kan tilfører dig noget nyt, og hvordan er det at have Simon Nielsen som både konkurrent og teambuddy, især nu han sendte dig på ”græs” sidste sæson, og nærmest er født ind på holdet.

Albert Adamsen:
Lubos Pisar var selv en af de bedste målmænd i den danske liga og han er utrolig vidende og analytisk som målmandstræner og han kan virkelig udvikle mig som målmand. Jeg føler virkelig at Lubos Pisar er en gave jeg har fået af Blue Fox.

Jeg er et konkurrence menneske og jeg vil vinde og det vil Simon også. Så ingen af os giver os og vi vil presse hinanden til det yderste. Og det gør at vi også har respekt for hinanden. Og når man har respekt for hinanden så er man også glad på hinandens vegne når man fx kommer sig over skader og man igen kan konkurrere på fuld kraft. Så jeg var faktisk glad for at Simon var kommet sig over sin skade og kom tilbage.

 

Den har jeg… tror jeg….

 

BluefoxSupport:
Dine helt personlige forventninger til denne sæson?

Albert Adamsen:
Det er at arbejde stenhårdt hver eneste træning, og være klar til når jeg får chancen. Og så selvfølgelig  at bringe guldet hjem til den midtjyske hede igen

BluefoxSupport:
Du har jo ikke det store forhold til den store renovering af hallen, udover det genere den daglige træning. Men da du kommer fra Rødovre, som må have haft en relativ ny hal da du startede, hvordan synes du det ser ud?

Albert Adamsen:
Det ser utroligt spændende ud og jeg glæder mig så meget til at spille i den

BluefoxSupport:
Pokalturnering, Final Four. Efter 20 kampe. Hvad tænker du om det? Gør det hele sæsonen mere spændende?

Albert Adamsen:
Jeg synes at det er fint at man har final Four og pokalturneringen. Selvfølgelig gør det sæsonen spændende men i sidste ende har vi en ting, der tæller. Og det er guldet i finalen i Play OFF.

BluefoxSupport:
Både Rødovre og Herning IK er vel Danmarks bedste talent fabrikker. Hvad er det du tror netop Rødovre og Herning er flagskibe i Danmark når det kommer til talent udvikling?

Albert Adamsen:
Jeg tror det har noget at gøre med de ungdoms trænere som er i Herning og Rødovre. De er super gode og ved lige præcis hvordan man skal få mest og det bedste ud af de små. Samtidig med at bevare passionen for og det sjove ved at spille hockey

BluefoxSupport:
Power-breaks. Et typisk amerikansk tiltag, men benyttes også under VM. Et ekstra pusterum til spillerne, træneren kan nå at komme med taktisk ændring eller eksempelvis give keeperen (dig) en speciel information. Hvad er din holdning – noget der også skulle indføres i ligaen herhjemme?

Albert Adamsen:
Det har jeg ingen holdning til

BluefoxSupport:
Vi kunne jo blive ved med at spørge løs, men dagens sidste spørgsmål. Hvordan er det at komme hjem til Danmark og Herning og spille, både foran familie, tidligere klubkammerater (og eventuelt barndomsvenner) og supportere?

 

Albert Adamsen på isen

Albert Adamsen:
Det er en utrolig speciel følelse hver eneste gang man trækker Blue Fox trøjen over hovedet, og når man løber ud til alle de fantastiske fans, som står og trommer og jubler. Det er helt fantastisk. Det bliver man aldrig træt af.

På vegne af Blue Fox Support – tusind tak for din tid, det betyder meget for os!

/By MF-in1


VI HAR BRUG FOR JERES HJÆLP💙🥁💛

Category : Nyheder

En ny hal – nye muligheder.

Som alle sikkert ved, bliver Kvik Hockey Arena for tiden renoveret og kommer til at se noget anderledes ud end førhen.

Netop en ”ny hal” giver os i Blue Fox Support nye muligheder. Og ingen har vel glemt den store folkefest til A-VM, som fik byens borgere op af sofaen og ind i byen, for at deltage i festlighederne og se, hvad disse ishockeyfans var for et folkefærd. For det kunne da ikke være rigtig, at fans fra 8 lande kunne sidde side om side og fejre sejre og nederlag sammen. Vi ved mange borgere i Herning og omegn fik et helt andet syn på ishockeyfans grundet den fest, der blev skabt i disse 14 uforglemmelige dage i maj mellem tusindvis af Danske og udenlandske fans. Netop alle disse positive ringe der blev spredt under A-VM, har vi tænkt os at gribe ud efter. Derfor håber vi også, med dette VM i tankerne samt en nyrenoveret hal, vil kunne sætte skub i nye tiltag i Blue Fox Support. Vi vil i hvert fald fra bestyrelsens side i BF Support gøre alt for at det skal lykkes.

Men hvem er vi så – os fra Blue Fox Support.

Vi er den ældste danske ishockey fanklub som i denne sæson går ind til den 27`ende sæson som officiel fanklub til Herning Blue Fox/HIK. Vores medlemmer spænder over en bred vifte – lige fra nyfødte til 90 år og i alle samfundslag. Alle har en fælles interesse for ishockey og for byens stolthed Herning Blue Fox.

Vi holder til i vores eget klublokale i Kvik Hockey Arena, hvor man altid er velkommen til at kigge forbi til en hockeysnak.

Et medlemskab af BF Support koster 150 kr. årligt og giver blandt andet rabat på sæsonkort (ståpladser), billige udebaneture og arrangementer i BF Support for at nævne nogle.

Vi har også vores egen supporter telefon som har nummer 2196-7800.

Udvalg I BF Support.

Vi har I BF Support nogle udvalg som har forskellige arbejdsopgaver. Nogle udvalg er nye, mens andre er sløjfet gennem årene.

I den kommende sæson har vi følgende udvalg (klik på linket under for se mere):

Med stor hockey hilsen

Bestyrelsen i BF Support