Privatlivspolitik

Vilkår for brug af bluefoxsupport.dk (herefter “BFS”)
Læs venligst dette før brug af BFSs´ hjemmeside. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du de herunder nævnte vilkår. Har du spørgsmål vedrørende nedenstående eller funktionaliteten på hjemmesiden kontakt venligst BFS.

Fortrolighed

Omfang
Fortrolighedspolitikken dækker al information som bliver sendt til eller indsamlet fra denne hjemmeside. Målet med fortrolighedspolitikken er at beskytte brugerne af hjemmesiden og sikre, at personlig information bliver håndteret på en sikker og forsvarlig måde.

Personlige oplysninger
De interaktive elementer på denne hjemmeside kan kræve, at brugeren afgiver personlige oplysninger som navn, postadresse og e-mail-adresse. BFS anvender kun kontaktinformation til at sende den type af information, brugeren har efterspurgt, eller behandle den relevante information i henhold til brugerens anmodning. Personlige oplysninger vil ikke blive delt med, eller solgt, til tredje part.

Anonymitet
Dette website gør brug af cookies. Ved at anvende Websitet accepterer du Websitets brug af cookies.
Hjemmesiden kan indeholder links til andre hjemmesider. BFS er ikke ansvarlig for, hvordan fortrolighed håndteres på disse andre hjemmesider.

Indhold
Denne hjemmeside er tænkt som hjemmeside til at bidrage med nyheder, events, introduktion til BFS’s aktiviteter og er derfor kun beregnet til at give et generelt billede af disse.
Det er tilstræbt at indholdet på denne hjemmeside er så præcist og ajourført som muligt, men informationerne på denne hjemmeside stilles til rådighed som de er og forefindes, og BFS kan ikke garantere at indholdet er komplet og korrekt.
Vi forbeholder os retten til at nedlægge denne hjemmeside uden forudgående varsel.

Ansvarsfraskrivelse
BFS er ikke ansvarlig for noget direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til eller brug af indholdet på denne hjemmeside eller sider, som denne side linker til, uanset om indholdet i øvrigt er præcist eller fuldstændigt.
Denne hjemmeside indeholder links til tredjemands hjemmesider, over hvilke BFS ikke har kontrol. BFS er ikke ansvarlig for tilgængeligheden eller indholdet af tredjemands hjemmeside.

Rettigheder

 

Copyrights
Det er kun tilladt at downloade materiale fra denne hjemmeside til ikke-kommerciel, personlig brug og på betingelse af, at du respekterer og overholder alle regler om ophavsret og andre immaterielle rettigheder. Der må ikke kopieres, reproduceres, uploades, sendes eller på anden måde distribueres indhold fra denne hjemmeside uden forudgående skriftlig tilladelse fra BFS.

Billeder, logoer og lign.
Billederne på vores hjemmeside er ejet af Daniel André Stentz og må ikke anvendes uden forudgående skriftlig aftale.
Ligeledes må logo og anden grafik på hjemmesiden ikke anvendes uden foregående skriftlig aftale.