KALDER ALLE BLUE FOX fans…

Efter en helt fantastisk start på sæsonen i Odense, med ikke mindre end 2 fyldte busser (130) fest stemte fans + dem der selv kørte, er det tid til at se frem mod 1ste HJEMMEKAMP.

FREDAG d. 16-09 MOD RØDOVRE MIGTY BULLS.

HELE 2 X FORFEST, FAN MARCH, HYLLEST AF #18 DANIEL NIELSEN, for mange års trofast indsats for klubben, FEJRING AF H.I.K.s 75 ÅRS JUBILÆRUM.

FORFEST på MURPHYS fra kl. 15.00 – 16.45 med fri fadøl, for KUN kr. 120.- (afregnes med MURPHYS ved ankomst)

Vi har reserveret hele 1ste salen, og hvis vi ikke kan være der fylder vi da bare HELE MURPHYS op (Simon har lovet vi nok skal finde plads)

KOM og støt op og vær med til at starte DEN fedeste fredag i sæsonen, grib fat i naboerne, venner og dem som ikke tidligere har været til hockey, og vis dem hvor FED vores sport er

KL16.45, går vi ud til KVIK HOCKEY ARENA anført af vores maskot VICKTOR er vi klar med trommer, flag og sang.

KL 18.00 åbnes dørene, for den officielle indvielse af vores nye fanafsnit SEKTION 18 og 18.15 starter vi anden afdeling af vores fadøls fest.

1Times fadøl for KUN KR. 69.- ( Bilet skal købes i BF WEB SHOP)

HVIS man ikke kan nå første del af festen, kan man naturligvis sagtens møde op på KVIK HOCKEY ARENA kl. 18 og deltage derfra.

OBS: Vi vil gerne vide lidt om hvor mange der deltager til forfesten på MURPHYS + fan marchen, af hensyn til pladsen. SÅ meld venligst ind på support tlf. 21967800 hvor mange i kommer.

VI glæder os til at se MANGE af jer til fest, farver og hyggeligt samvær..