Bus udvalg

Ansvarlige fra bestyrelsen: Kim & Danny

Vi har igennem BF Support`s 27 årige historie gennemført utallige udebaneture rundt om i landet, men også i udlandet. Og det er et af de områder vi altid har haft stor fokus på, da støtten er lige så vigtig på udebane som på hjemmebane. Vi forsøger altid at holde priserne nede på et niveau hvor alle kan være med.

Vi har nogle tanker og idéer til, hvordan vi kan holde priserne som vi plejer eller endda få dem længere ned. Dem vil vi arbejde videre med og håber det kan realiseres i løbet af sæsonen.

Hvis du endnu ikke har været med på en af vores udebaneture vil vi opfordre dig/jer til at prøve det. Der er altid godt humør og nye venskaber opstår ofte på disse ture. Desuden er der en aftale med klubberne om, at hvis man kommer med en bus fra fanklubben har man mulighed for at købe indgangsbilletten til 50 kr. Dette tilbud gælder kun for fans der rejser med fanbussen til udekampe og disse billetter skal bestilles og afregnes i bussen. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på vores udebane ture, men vi sælger øl og vand så man kan varme op til kampen og sejrene kan fejres på hjemturen.

Da det altid er bestyrelsen der har busvagterne søger vi 6-7 personer til at hjælpe på disse udebaneture. Du vil altid få en tur sammen med en fra bestyrelsen. Så du skal ikke være bange for at komme til at stå med en hel bus selv. Vi giver turen som tak for hjælpen (indgang til kampen skal du dog selv betale).