Beslutningsreferat af:
Blue Fox Support ordinær generalforsamling Fredag den 3. Juni 2022 kl 18.00

DagsordenBemærkning/Beslutning
Tilstede fra bestyrelsen Kim Torp Jensen, Per Iversen, Morten Fogh, Rene Gravengaard, Lisa Eriksen, Casper Iversen.Ikke tilstede: Jess Tang Lassen 
Formanden Kim Torp Jensen byder velkommen til generalforsamlingenGår til Punkt 1 Valg af dirigent.
1. Valg af dirigent.  Bestyrelsen foreslår Robert Christensen.
Robert vælges. 
Robert konstaterer at indkaldelsen til generalforsamlingen er udsendt rettidig og generalforsamlingen er således lovligt.
2. Aflæggelse af formandens beretning.  Kim fik ordet og gennemgik sæsonen 21-22 og kom ind på følgendeemner i beretningen.

Generelt;
– Der var stor uvished om sæsonen pga. corona situationen ved sæsonstarten. Tror mange fans var bange for en ny nedlukning da smittetallet hen over efteråret var stigende. Vi skulle vise coronapas i døren, vi skulle holdes afstand og der skulle sprittes af. Ingen problemer i det – bare vi kunne se ishockey.
– Det var første år med unlimited sæsonkort hvor det rigtig kom i brug efter en sæson med nedlukning. Et sæsonkort der gør det muligt at se alt hockey ude og hjemme.  
Vi i Blue Fox Support føler det er et rigtig godt koncept.
– Dagene og kamptidspunkterne i år har vi supportere været noget kritiske overfor.  Det har ikke været til fansenes fordele, at kampene har lagt på alle dage og forskellige tidspunkter. Det har været svært for fansene at nå til kampene nogle gange. Men mon ikke også at klubberne har kunne mærke det på tilskuertallene?
– Blue Fox Support har været rygsponsor for Rasmus Nielsen. Fansene som havde unlimited sæsonkort fik deres penge tilbage under en tidligere nedlukning. En del af fansene valgte at donere dem til Blue Fox Support og derved købte Blue Fox Support et sponsorat ved Blue Fox.
– Desværre overtog Corona endnu en gang og lukkede hallen af for fans midt i sæsonen og enkelte kampe blev ikke spillet henover vinteren.
– Corona situationen gjorde det vanskeligt at vide hvor man stod som fans og supportere da nedlukningen lurede om hjørnet og det samme med eventuelle restriktioner.  Heldigvis ophørte restriktionerne kort før Final 4 og vi kunne alle igen komme i hallen.
– Blue Fox Support fik nye pladser i hallen. Nogle af sæderne, som var på endetribunen blev fjernet og blev lavet til fan område. 

Events;
– Vi har i Blue Fox Support i samarbejde med Blue Fox haft flere spisearrangementer i løbet af sæsonen.
– Der har været livemusik flere gange specielt til fredagskampe igen sammen med Blue fox.
– Ansigtsmaling for børn. Der har været sat borde op hvor børnene har kunne tegne og lave banner. Det har set ud til at børnene har hygget sig og nye venskaber er blevet skabt.
– Herning Tivoli park har sponsoreret popcorn og candyfloss til enkelte søndagskampe. Det var en kæmpe succes.
– Blue Fox Support har hjulpet Blue Fox igennem sæsonen med at sælge 1-100 på alle udebanetrøjerne
– Blue Fox Support har også hjulpet Blue Fox med den årlige trøjeauktion. 

Jubilæumsfest – 30 år;
– Den 7 november havde Blue Fox Support 30 år jubilæum, da det var en søndag blev det fejret med kage og kaffe til alle.
– Der blev fremstillet nogle specialtrøjer, som de så ud i 1991 som Blue Fox spillede i. De blev efterfølgende solgt på auktion for ca. 92.000kr.
– Senere på måneden blev der holdt en kæmpe fest, hvor der var 170 tilmeldte til helstegt pattegris med tilbehør.
– Tusinde tak til alle jer som var med til at fejre dagen.Og stort tak til Karsten, Carsten og Henrik for at stå for grisen. Også et stort tak til køkkenholdet skal der lyde herfra.   

Bus;
– Vi var på vores første bustur i 1½ år efter coronanedlukning.
– Vi sendte en fyldt bus afsted til den første træningskamp i Odense
– Det har været svært at arrangere busture pga de svingene kampdage og tidspunkter. 
– Corona situationen gjorde stadig at der var nogle restriktioner som vi skulle følge langt hen over efteråret på vores ture. 
– Aldrig har vi prøvet før at tage på bustur UDEN øl, men det var en af restriktionerne. Vi skulle til Esbjerg uden øl og med mundbind. Dog kunne vi holde drikke pause undervejs udenfor bussen.
– I oktober havde vi desværre en uheldig episode i Odense, hvor Herning fans nærmest blev overfaldet efter kampen og bussen fik skader. Der har været en god dialog med klubberne og DIU så det kan undgås i fremtiden.
– Der har generelt været god opbakning til de busture hvor det har været muligt at komme afsted. Specielt fredagskampe.
– Hübsch sponsorerede en bus til Rungsted i kvartfinalen. 
– Folk har været gode til at holde busserne nogenlunde rene og været gode til at hjælpe med at slæbe drikkevarer frem og tilbage. Stort tak for det – dette er en kæmpe hjælp.
–  Vi har en kanon sammenhold, når vi er på bustur. Derfor kan vi kun opfordre folk til at tage med fremadrettet. 

Stemning; 
– Det er svært at få folk til at skabe stemning på hjemmebane, dog er det bedre på udebane. Det er dog noget vi vil arbejde på at forbedre.Der er pt en snak om hvordan vi kunne skabe en bedre stemning til kampene mellem BF Support og Blue fox. Bla. Ved at der bliver lavet om på pladserne igen til den kommende sæson. Der kommer nærmere information om dette på et senere tidspunkt inden sæsonstart. 

Tak til;
– Alle medlemmerne for en god sæson.. 
– Blue Fox administration for et godt samarbejde. 
– Karsten Jensen (Bus) for altid at gøre det nemt at arrangere busture.
– Murphy pub for gode rabatter og for at vise hockey på storskærm. 
– Herning Tivoli park for popcorn og candy floss.
– Lotte Madsen fra cafeteriet for at lave mad til spisearrangementerne. 
– Tak til alle de frivillige rundt om i hallen, for at gøre det til en fornøjelse at komme til kampe som ishockey fan. I yder en fantasktisk service for os ishockeyfans.
– Tak til Tifo Crew for altid at pynte hallen fint op og bidrage til stemningen.
– Tak til spillerne for at være frontfigurer i den sport vi alle elsker.  
3. Fremlæggelse, samt godkendelse af det revideret regnskab.  Per Iversen. Fremlægger regnskabet og uddyber de enkelte punkter. Årets resultat er 52801kr, det store resultat skyldes især auktionen på de populære Retro jubilæumstrøjer/sæt, som Blue Fox Support indkøbte til spillerne. 
4. Behandling af indkomne forslag.  Der er ikke kommet forslag til vedtægtsændringer.
5. Valg af formand.På valg er: Kim Torp Jensen ( Modtager genvalg)Kim genvælges til formand for de næste to år.
6. Valg af kasserer: (Ulige år)  Per er ikke på valg i år men forventer at trække sig som kasser til næste år. Så der må godt tænkes på en afløser i løbet af kommende sæson.
7. Valg af øvrige bestyrelse. På valg er: Morten Fogh. (Modtager ikke genvalg) Lisa Eriksen. (Modtager ikke genvalg)  Følgende stiller op til bestyrelsen:
1. Casper Iversen
2. Robert Christensen
3. Josephine Lykke Mejdal
4. Elisabeth Rasmussen.
Casper Iversen, Vælges som den første.Josephine og Robert, må i forlænget spilletid.Josephine vinder den anden bestyrelsespost.
8. Valg af suppleanter. På valg er: Casper Iversen (Modtager genvalg)  Da Casper er rykket op som ordinær bestyrelsesmedlem. Skal der vælges 2 nye Supleanter. Robert og Elisabeth, modtager herefter valg til supleanter, Robert med en 2 årig og Elisabeth med en 1 årigt.
9. Valg af 2 revisorer, samt 1 suppleant.  Tommy Skals modtager genvalg og Morten Fogh vælges til 2 revisor, Lotte Rhod Brandsborg fortsætter som Suppleant.
10. Evt. Robert Christensen, har nogle forslag til kommende sæson, de behandles på kommende bestyrelsesmøder. Kim Torp Jensen, fortæller om Herning Blue Fox nye planer for indretning af Kvik Hockey Arena. Hele gavlenden bliver nu til ståplads sektion og stemningstribune. De nuværende stole bliver herefter flyttet om på den nuværende ståpladstribune. Der bliver ca 800 ståpladser + udebane afsnit. Vi supportere har nærmest frie tøjler til at udsmykke vores ende. Vi i Blue Fox Support er blevet orinteret om ændringen, men beslutningen er taget, så vi må få det bedste ud af det og håbe på vi ikke skal flyttes mere med efter denne rokering. 
11. AfslutningRobert Takker for god ro og orden.Kim takker for den fine fremmøde.Og byder velkommen til sommerfesten.