VI HAR BRUG FOR JERES HJÆLP💙🥁💛

En ny hal – nye muligheder.

Som alle sikkert ved, bliver Kvik Hockey Arena for tiden renoveret og kommer til at se noget anderledes ud end førhen.

Netop en ”ny hal” giver os i Blue Fox Support nye muligheder. Og ingen har vel glemt den store folkefest til A-VM, som fik byens borgere op af sofaen og ind i byen, for at deltage i festlighederne og se, hvad disse ishockeyfans var for et folkefærd. For det kunne da ikke være rigtig, at fans fra 8 lande kunne sidde side om side og fejre sejre og nederlag sammen. Vi ved mange borgere i Herning og omegn fik et helt andet syn på ishockeyfans grundet den fest, der blev skabt i disse 14 uforglemmelige dage i maj mellem tusindvis af Danske og udenlandske fans. Netop alle disse positive ringe der blev spredt under A-VM, har vi tænkt os at gribe ud efter. Derfor håber vi også, med dette VM i tankerne samt en nyrenoveret hal, vil kunne sætte skub i nye tiltag i Blue Fox Support. Vi vil i hvert fald fra bestyrelsens side i BF Support gøre alt for at det skal lykkes.

Men hvem er vi så – os fra Blue Fox Support.

Vi er den ældste danske ishockey fanklub som i denne sæson går ind til den 27`ende sæson som officiel fanklub til Herning Blue Fox/HIK. Vores medlemmer spænder over en bred vifte – lige fra nyfødte til 90 år og i alle samfundslag. Alle har en fælles interesse for ishockey og for byens stolthed Herning Blue Fox.

Vi holder til i vores eget klublokale i Kvik Hockey Arena, hvor man altid er velkommen til at kigge forbi til en hockeysnak.

Et medlemskab af BF Support koster 150 kr. årligt og giver blandt andet rabat på sæsonkort (ståpladser), billige udebaneture og arrangementer i BF Support for at nævne nogle.

Vi har også vores egen supporter telefon som har nummer 2196-7800.

Udvalg I BF Support.

Vi har I BF Support nogle udvalg som har forskellige arbejdsopgaver. Nogle udvalg er nye, mens andre er sløjfet gennem årene.

I den kommende sæson har vi følgende udvalg (klik på linket under for se mere):

Med stor hockey hilsen

Bestyrelsen i BF Support